EUROPEES SOCIAAL FONDS

TAAK: ESF-Subsidieregeling : de sociale- en economische samenhang versterken. Richt zich op het vinden van werk en het vergemakkelijken van de stap naar een nieuwe baan. De regeling is vooral bedoeld voor de groep werklozen, de kwetsbare groepen in de samenleving en de groep gehandicapten.

Het budget voor de periode 2014-2020 is verlaagd naar € 325 miljoen. Het ESF fonds voor Nederland richt zich op : - Volledige werkgeledenheid - Verbeteren van de arbeidskwaliteit - Bevorderen van integratie van de beroepsbevolking - Verkleinen van de verschillen in werkgelegenheid tussen regio's

DEELREGELINGEN VAN DE ESF SUBSIDIE - Regeling A Subsidie ter ondersteuning om mensen sneller aan een baan te helpen. Voor gemeenten en UWV werkbedrijven. -Regeling E Doel : de arbeidsproductiviteit te verhogen. De Actie E regeling kan alleen worden ingediend door O&O fondsen. Speerpunten : Werkprocesverbetering en arbeidstijd management.

WIE KAN ESF SUBSIDIE AANVRAGEN? - Overheid - Bedrijven - Non-gouvermentele organisaties - Belanghebbenden - Sociale partners REGEL UW SUBSIDIE VIA MKB Subsidie Recht Maak een vrijblijvende afspraak en wij zorgen voor een adviseur. Samen met u bekijken we dan de ESF mogelijkheden.

MKB Subsidie Recht

Rosendaalseweg 643a
6824 KL  Arnhem

06 - 52064242

info@mkbsubsidierecht.nl