Wij Doen

via ons online relatie beheer systeem de administratieve verwerking van uw subsidie onderzoek- en aanvraag. We houden u gedetailleerd op de hoogte van relevante ontwikkelingen met betrekking tot uw subsidie traject(en). Tevens kunt u uw rapportage via MKB Subsidierecht laten lopen. De tijd die u aan de vereiste administratieve romslomp besteed zal hierdoor tot een minimum beperkt worden. U kunt doen waar u goed in bent - ondernemen. Wij zeggen dan ook; Subsidie uw Recht ons vak.

Een subsidietraject is heel lonend maar kan tevens een behoorlijke administratie met zich mee brengen. De adviseurs van MKB Subsidierecht beschikken over actuele kennis en worden bijgestaan door een landelijk netwerk van zorgvuldig uitgekozen externe consulants met een specialisatie in een bepaald vakgebied. Samen lobien we bij gemeentelijke-, regionale-, provinciale-, nationale en internationale subsidieverstrekkers om voor u een snelle en optimale subsidie uitkering te realiseren.

Laat eens kosteloos en vrijblijvend uw plannen zien aan een van onze adviseurs zodat wij kunnen beoordelen in welke mate uw activiteiten door de overheid financieel worden ondersteund. U zult versteld staan van de geringe kosten en vele financiele mogelijkheden die hierdoor gecreerd worden. In het slechtste geval bent u een uurtje tijd en een kopje koffie kwijt. Wij helpen u graag verder.