Wij zijn

het aanspreekpunt voor het MKB met betrekking tot subsidies. We onderzoeken de subsidiemogelijkheden die voor uw onderneming beschikbaar zijn en wijzen eventuele aanvragen toe aan de specialist in uw branche. Deze transparante en doeltreffende werkwijze is uw garantie voor een succesvolle subsidietoekenning. Hierbij blijven wij als uw adviseur en belangenbehartiger uw subsidie traject(en) op de voet volgen waarbij we tevens sturing kunnen geven indien dit noodzakelijk is.

Er bestaan meer dan 1400 subsidieregelingen
Zij kunnen u extra financiële ruimte bieden op allerlei gebied maar subsidieland is zo complex, dat je door de bomen het bos uit het oog verliest.
Het is dus zeer de moeite waard om na te (laten) gaan of ook uw product, project , dienst of thema  in aanmerking komt voor een subsidie.
Wij helpen u graag de weg te vinden in dat ogenschijnlijk ondoordringbare bos .
Wij nemen de tijd die u ontbreekt om voor uw unieke tak van sport de juiste deskundige begeleiding te vinden om voor u  het maximale te generen .
Hiervoor hebben wij de mogelijkheden om  die begeleiding in te schakelen die het meest geschikt is voor het specifieke gebied van uw produkt, project, enz.
Zo bent u van aanvraag  tot uitvoering verzekerd van deskundig advies en begeleiding.